25 Temmuz 2025
Uykumdan aniden uyanarak evimin salonunda birbiriyle konuşan iki ses duydum. Yanımda kedim Kaju, ayak ucumda uyuyordu. Yatağıma oturur vaziyette sesleri dinlemeye başladım.
Sesler salondan geliyordu; yatak odamın içerisinden, yakından gelmiyordu. Robotik, boğuk, pek anlaşılmayan, radyo frekansına benzer, ara ara kesintili konuşmalardı.
Çok eski, farklı bir dil ile konuşuyorlardı. Bu dil, şu anki dünya üzerinde olmayan, konuşulmayan bir dil gibiydi. Sanki Mısır dönemine ait yerel bir dil olabileceği hissine kapılmıştım.
Onlar konuştukça bana Türkçe bilgi aktarılıyordu. Bir iç ses…Sanki aramızda telepatik bir bağlantı kurulmuş gibiydi. Onların dediklerini bu şekilde anlayabiliyordum.
Şunları söylediler: “Yanında kedi var. Kedi oradayken yaklaşamayız. Kediyi oradan almamız gerekir. Kediyi buraya alalım, yanımıza gelsin. Buraya gelmeli.” şeklinde cümleler kurdular.
Korkmuştum. Tedirgin bir şekilde yatağımda oturur vaziyette onları dinliyordum. Bir rüyanın içinde değildim; uyanmıştım ve her şey fazlasıyla gerçekti. Ben epey panik olmaya başlayınca gittiler.
Ben de 30 Ağustos 2025’te buna benzer bir deneyim yaşadım. Türkiye’de resmî bir kurumun müşteri hizmetleriyle yaptığım görüşme sona ermek üzereyken, hatta oluşan şiddetli bir parazit nedeniyle telefonu kulağımdan uzaklaştırdım. O sırada karşımdaki kişinin sesi değişti ve Türkçe dışında, daha önce hiç duymadığım bir dil konuşmaya başladı.
Türkçe konuşmamasına şaşırdığım için kal gelmişti. Telefonu kapatamadım. Başlarda sesi mekanik, soğuk, duygusuz kaba gibiyken odaklandıkça ahnegi ve tonlamayı daha iyi fark ettim. Sezgilerim bana konuşulan dilin Eski Mısır, Akatça veya Arapça diline benzediğini söylüyordu. ( Hatta Orta Asya dilleri gibi boğazdan gelen bir tını vardı mahreçli kısımları Arapçayı anımsatıyordu garip birşeydi)
İlginç olan ise, konuşulan dili bilmememe rağmen söylenmek isteneni içsel olarak anlayabiliyor ve hissediyordum tam olarak dillendiremiyordum.Bu durum beni hem şaşırttı hem de ürpertti.Bu durum bende aynı anda hem mutluluk, hem gerginlik hem de korku uyandırıyordu.Karşı taraftan ses gelmeyince kendimi toparlamak için boynumu esnettim. O an, ne demek istediğini sormak hiç aklıma gelmedi. Sadece teşekkür edip görüşmeyi sonlandırdım.
- Görüşme resmî bir kurumla yapıldığı için kayıt altına alınıyordu. Sonradan büyük bir merakla o kayda ulaşmayı düşündüm; ancak prosedür gözümü korkuttu ve uğraşmak istemedim. Ayrıca “Neden istiyorsunuz?” sorusuna nasıl cevap vereceğimi de bilemedim.
Birkaç ay sonra Yusuf Güney’in astral deneyimini anlattığı bir videoya denk geldim. bilmediği bir dili ana dili gibi konuştuğunu ama ne dediğini bilmediğini ve o dili Eski Mısır diline benzettiğini duyunca yaşadığım olayı tekrar hatırladım. Anlattıkları, benim deneyimimle hissiyat açısından oldukça benzerdi.
Hepimizin bir kader planı olduğuna ve yaşadığımız her deneyimin bilinçlenme ile hatırlama sürecinin bir parçası olduğuna inanıyorum. Bu nedenle bu tür deneyimlerin hem olumlu hem de zorlayıcı yönlerini yaşayabiliyoruz. Benim yaşadığım deneyimde ise, temas kurduğumu hissettiğim varlığın duygu durumumu asgari düzeyde kontrol edip sezebildiğini fark ettim. Aynı şekilde ben de onun hâlini sezebiliyordum. Sevgi dolu sıcak bir anlayış bağ…İlk temas sırasında yoğun bir gerginlik hissederken, bununla birlikte duygusal bir uyuşukluk da yaşıyordum. Kendimi rahatlattığımda, sezgisel olarak onun nereden geldiğini ve hangi tür olduğunu dile getirdim. Aldığım hissiyat, bunun onaylandığı yönündeydi.
Muhtemelen siz de, oldum olası bu tür deneyimlere içsel olarak yatkın olduğunuzu hisseden insanlardan birisiniz. Yaşadıklarımızı tam anlamıyla açıklamakta zorlanıyor olsak da, bizim açımızdan bunlar gerçek deneyimlerdi.
Belki de onları bilinçli ya da bilinçsiz şekilde çağırdınız, merak ettiniz ya da bu bir aktarım, bakım, kontrol veya bambaşka bir sürecin parçasıydı. Daha önce farklı bir deneyim yaşadığınızı paylaşmıştınız. Belki siz de o an benim gibi geçmişteki bir anıya çekilmiş olduğunuzdan dolayı gitmişlerdir.
Telepatik çeviri gibi hissettirdiğiniz bu deneyim sırasında karşı tarafa herhangi bir soru sormayı denediniz mi?