Forum

Bildirimler
Tümünü temizle

Ameliyat edilmeye zorlandım

1 Gönderiler
1 Üyeler
0 Reactions
6 Görüntüleme
(@psychic)
Eminent Member
Gönderiler: 9
Konu başlatıcı  

13 Mart 2026
Rüyamda bir ameliyat odasında, tavandan aşağıyı izliyordum. Dört ya da beş tane gri varlık vardı içerde. Uzunlu kısalı boylardalardı. Gözleri simsiyah, iri ve çekikti. Bir tanesi hepsinden farklıydı. Yüzünün yarısından başlayıp tek kolunun tamamına kadar olan kısmı metalikti. Diğer kısımları ise gri renkteydi. Diğerlerini yönlendiren, onlarla konuşan hep oydu. Belki de şefleriydi bilmiyorum.
Havada duran bedenimi zorla çekerek sedyeye yatırmaya çalışıyorlardı. Ben ise tüm gücümle direniyordum. Telepatik iletişimle bana, “Zorluk çıkarma, izin ver, direnme.” gibi ifadeler söylüyorlardı. İzin vermiyordum; uzun süre mücadele ettim.

Bir anda, “şef” diye adlandırdığım, kolunun bir kısmı metalik olan varlık sağ kolumu sertçe tutup çekti ve beni sedyeye fırlattı. O sert şekilde fırlatılışım beni uykumdan uyandırdı. Uyandığımda her yerim ağrı içindeydi. Yataktan kalkmaya zorlandım. Sağ kolumu tuttuğu yerin morarmış olduğunu farkettim. Çok ağrıyordu. Birkaç hafta sonra ağrılarım ve morluğum geçti.

Alıntı
Paylaş: