9 Temmuz 2025
Odamda uykudayken aniden sıçrayarak uyanıp tavana doğru baktım. Çünkü üzerimden, başıma ve yüzüme çok yakın mesafeden hafif elips formda beyaz bir ışık halkası geçti.
Panikle o anda saate bakmak istedim. Sanki rüyada değil gibiydim; çok fazla gerçekti. Cismin hız sesi ve rüzgarı yüzüme buz gibi vurmuştu.
Yatmadan önce alışkanlığımdır, mutlaka şarjıma bakar öyle uyurum. Eğer çok az kalmışsa mutlaka şarja takarım.
Şarjım %85 doluydu ve o şekilde uyudum. Uyandığımda saate bakmak için telefonu elime aldığımda telefonum kapalıydı. Bugüne kadar hiç böyle bir durum olmamıştı; çok şaşırmıştım.
Hemen telefonumu şarja taktım ve şarjım %1 bile değildi, sıfırlanmıştı.
Üzerimden geçen o beyaz ışıklı elips halka ya da cisim her neydiyse telefon iletişimimi kesmişti. Neden telefon bağlantım kesilmişti? Kim kesmek istemişti? Geçen cisim mi otomatik olarak telefonumu devre dışı bıraktı, bilmiyorum.
Yoksa odadaki elektriksel akımlar, böylesi cisimler karşısında istemsizce kendini mi sıfırlıyor? Bu tarz cisimler anında enerjiyi yutuyor ya da cihazları bozuyor olabilir mi? Kafamda deli sorular… 🙂
İlk temasını yaşamış olabilir misin? Deneyimin benim ilk gerçekçi deneyimimi hatırlattı ve muhtemelen sende temas öncesi bedeninde temas öncesi belirti veya bir şey olacak hissiyatını deneyimlemişsindir. Çoğunlukla gece teması yaşıyoruz. Saat gece 11 de uyurken bir sahne görürken üzerimde yoğun basınç ve uyuşma hissettiğim gibi zorlanarak uyandırdım. O arada bilgisayarımı açık unuttuğumu fark ettiğimde ışığa karşı çok hassaslaştığımı fark ettim yastığa kafamı koyduğum gibi yine aynı süreci yaşadım. Kendimi uyandırdığımda enerjik, uykusuz ve tarif etmekte zorlandığım garip duygular içerisinde bulmuştum. Tavana kadar uzanan bir gölgeyle temas yaşadım gözlerim açıkken ve kapalıyken onu görebiliyordum. Yatağıma oturduğu sırada ağırlığı yüzünden yatağım biraz çöktü gölgesini gözüm kapalı görüyordum ama açtığımda hafif siluetliydi. Gözümden içeri akan 3D gözlükleri misali renkli geometrik kodlar içime içime aktı. Hatta onları görünce ” neon renkli geometrik şekiller mi görüyorum şuan acaba?” dediğim bile oldu. Sonra aniden aklıma bilgisayarım geldi şifreliydi kasamın güç tuşu normal ışığından fazla bir parlaklıkta parıldadığında anladım ne istediklerimi. Ekranımı açtığımda wikipediadan ışık yolu ve gezegenlerle ilgili sayfa buldum o gün araştırma yaptığımı hatırlamıyordum sayfadan çıkmak istediğimde farem donmuş klavyem ise çalışmıyordu. O an deli dolu hissetsem de bir korku hissiyatım da vardı. Şifremi girdim yatağıma tekrardan geçtiğimde görev çubuğumda bulunan tüm uygulamalardan bilgisayarım çıkış yaptı sonrasında ekran da birden fazla komut istemi penceresi açıldı ve yapılandırılmalar oldu. O ana şahitlik ederken yıllar öncesinde görmüş olduğum rüyamın dejavusunu yaşadım. Negatif varlıkla da bir deneyimim oldu dua etmeye başladım toparlandım derken gözümün önünde lacivert daire bir dakikaya yakın belirdi. Şeffaf varlıkla temasım oldu. Gece 11 de başlayan temasım saate göre yedi saatti ama bana göre bir çok farklıydı. Kendi içimde zaman açılımı yada kırılması bir izafi teorem yaşadığım kesin bundan eminim. Sabah ezanı okunduğunda kendimi daha güvende ve rahat hissederken şeffaf ama dalgalı bir plazma gördüm kardeşim uyuyordu peşimde dolanan şey de hem germiş hem de farklı bir hissiyat vermişti duygusallaşmıştım ona ” Eğer pozitif varlıksan elimi tutabilir misin?” dediğimde elimi tuttuğunu hissettiğim gibi uyudum.
İkinci temasım da şöyle oldu;
Dolunay vakti kendiliğimden uyandım saat 02:02 koridordaki gece lambamın yanmadığını görünce aklım karışmıştı caddede ve karşı apartmanda ışıklar yanıyordu apartmanı kontrol ettim sorun yoktu faturalar ise ödenmişti sigortalar ise atmamıştı. Sadece bulunduğum dairede elektrik yoktu. Perdemi hafif aralayarak yattığım sırada yine uykuya tam dalacakken yarı bilinçli temas yaşadım. Bu sefer gelen varlığı içsel olarak tanıdım nereden geldiğini ve kim olduğunu biliyordum o da beni onaylamıştı. Sağlık sorunumun bulunduğu bölgeye temas edip orayı temizlerken ufak ama can acıtan bir acım oldu o an bilincim yani aklım yerine geldi ve geçirdiğim ameliyatlar yüzünden tekrardan onları hissetmiştim teması kesmek istiyorum diyerek kendimi yorganla saklamaya çalıştım ama onu görebiliyordum. Işıktı çok göz alıcı güzel bir ışık huzmesiydi. O an aklıma geldikçe her anlamda gözlerim doluyor o gün olduğu gibi. Bana neden diye sorduğunda ona korkumu dile getirdim ve canımı yaktığını söyledim. Ona bakmamı istedi korksam da baktım o anda varlığı kodlara dönüştü sonrada duman olup gitti. Bunu da geçen sene yaşamıştım hastaneye gittiğimde temas ettiği bölgede bir azalma olduğunu öğrendim.
Temas öncesi hissettiklerin kişiye bir nevi hazır ol uyarısı olsa gerek. Vakti gelince de radyo dalgalarıyla çalışan cihaz veya aletler frekansını/ruh halini, duygu durumunu etkileyen her ne varsa geçici süreyle kesiyorlar.
Yaşadığın bana göre eski bilinç yada öğrenilmiş bilgilerin tasniflenmesi ve sonrasında edineceğin bilgiler belki de deneyimler için aktarım yeniden yapılandırılma. Kendini çözmek ve geliştirmeye devam etmek istiyorsan içten içe bildiğin ama göz ardı ettiğin alanlara yönel aradığın cevapları tam olarak orada bulacaksın.
Evet..bir çok kaz bağlantı kuruyorlar..mart ayında ise ameliyat edilmeye zorlandım..bu rüyamı da yazacağım.. daha önce sol orta parmağımdan sıvı alınmıştı..bazı dönemler çok yoğun temas ve görüler yaşıyorum..bazı dönemler ise kafam çok rahat oluyor..yorucu süreçler biraz.. 🙂